Blog

sminktetovalasblog.blogspot.com

2009-10-03

Itt olvashatod tovább blogbejegyzéseim!

Cimkék: sminktetovalasBLOG

Meddig marad meg a sminktetoválás a bőrben?

2009-09-19

Egyénenként változó…Tudom pont ez az amit senki sem szeret hallani, mert ez olyan megfoghatatlan. Az biztos, hogy nem egyik hónapról a másikra fog kikopni, hanem először csak halványodni kezd. Lássuk mi az ami befolyásolja a sminktetoválásunk tartósságát:

Cimkék: sminktetoválás

Ajakfeltöltés, ajaknagyobbítás, ajakvastagítás, szájfeltöltés VAGY AZ AJAK SMINKTETOVÁLÁSA

2009-09-04

Sokéves sminktetoválói munkám során arra lettem figyelmes, hogy a 10-12 év óta rendszeresen 2-3 évente visszajáró Vendégeimnél a korral együtt jelentkező ajakkeskenyedés milyen jól korrigálható a teljes ajaksatírozással és a forma újbóli kialakításával, megnagyobbításával így rendszeresen a tetováláskor ajaknagyobbítást csinálok. Az ajkak volumenének növelésére jó néhány megoldás létezik ismertek és kevésbé ismertek:

Cimkék: ajaktetoválás ajaknagyobbítás

A kivörösödött szemöldöktetoválás

2009-08-17

Sokan keresnek meg ezzel a problémával, de azt kell mondanom ez nem feltétlenül a sminktetováló hibája. De ez már igen, hogy nem hívta fel a figyelmed erre a végkifejletre is, és nem magyarázta el, milyen lehetőségeid vannak, ha a kivörösödés mégis bekövetkezne.

Cimkék: Szemöldöktetoválás

Ki és mivel csinálta a szép satírozott szájtetoválásod?

2009-08-16

Erre a kérdésre adott válasz miatt döntöttem, úgy 2004-ben, hogy a Long Time Liner módszert választom. Bármikor, bárhol ha szép satírozott ajaktetoválással találkoztam mindig ez volt a válasz.

Cimkék: ajaktetoválás

Az Elit sminktetováló csapat tagja lettem

2009-08-11

2009. július vége, kint 40 fok, tombol a vakáció. Én persze már megint az „iskolapadban” ülök, még 2 Kolléganőmmel és az oktatónkkal Kalcsu Katival, mint a sminktetoválás megszállottjai.

Cimkék: sminktetoválás

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!