Orvosi tetoválás

Jeneleg itt nézheted meg az álatalam készített sminktetoválásoról és orvosi tetoválásokról készített fotókat: Sminktetoválás előtte-utána galéria

Évek óta készítek műtéti területek hegeinek eltávolítására, enyhítésére rekonstrukciós tetoválásokat. Nagyrészt saját tapasztalat, keresés, kutatás és Kolléganőkkel történt tapasztalatcsere után minden eset után egyre biztosabb kézzel nyúlok ezekhez a speciális kezelésekhez.
Az esetek nagy részénél az eredmény csak 4-6 hét után alakul ki, így még nagyobb türelemre van szükség, mint a sminktetoválásnál. A lehető „legtökéletesebb” végeredmény eléréséhez pedig többszöri kezelés és akár fél év is szükséges.

Plasztikai és egyéb műtétek hegeinek tetoválása
A Long-Time-Liner Conture 2000 gép és 4 ml-es festéksorozata orvosi eszköznek és termékeknek minősülnek, mely megfelel az 1998-as ISO 9001/46001 EG-irányelveknek és az orvosi termékekről szóló 93/42/EWG törvények előírásainak.
A Long Time Liner tetoválás orvosi alkalmazása olyan műtétek utáni utókezelési módszer, mely segít különböző betegségek, műtétek bőrön maradt nyomait vagy hiányait korrigálni így különböző esztétikai problémák is elfedhetőek. Az orvosi mikropigmentációval pl. megoldható mellbimbó színnel való feltöltése, vagy teljes pótlása, de segítséget ad különböző hegek, bőrbetegségek (vitiligo) fedésére, vagy a megritkult hajszálak pótlására is.

A műtét után mennyi idővel ajánlott a tetoválás elvégzése?
Az időpontot nehéz meghatározni, függ az elfedni kívánt területtől. Általában a hegképződés a sérülést vagy a beavatkozás követő 6 hónap alatt gyakorlatilag tökéletesen végbemegy. De a heg külső megjelenésének képe gyakran még további 18 hónapon belül módosulhat, ez alatt a heg egyre jobban beleolvad a környezetébe, megjelenése mindinkább közelít a természeteshez.
Tapasztalat, hogy pl. a mellbimbó tetoválását akár 6-8 hónappal a műtét után is meg lehet csinálni, ha már varr mentes, elsimult a felület, nem gyulladt a bőr és jól látható a bimbóudvar színe.
Mell eltávolítása és izomból történő pótlása után még a bimbócsúcs kialakítása előtt érdemes a mellbimbót megtetoválni, majd a korrekciót a műtét és a gyógyulás utánra hagyni.
Minél régebbi egy heg vagy bármely sérülés, annál nagyobb biztonsággal korrigálható.

Változik-e színe napozáskor?
A tetoválás után kb. 4-6 héttel alakul ki a tetoválás színe, amely nem fog lebarnulni, ezért ha olyan testrészen van a terület, amit nem fed nyáron ruha érdemes kissé barnább bőrárnyalattal jönni a kezelésre, hogy ahhoz lehessen igazítani a színeket.

Teljesen eltüntethető bármely heg?
Sajnos a felület tetoválás után sem lesz olyan mintha semmi sem történt volna, de mindenképpen kevésbé észrevehető vagy egyáltalán nem lesz látható a heg, sokkal jobban beleolvad környezetébe, így kevésbé vonzza a kíváncsi szemeket kellemtelenséget okozva viselőjének.

Fájdalmas a beavatkozás?
A fájdalom érzet egyedi, de mindenképpen kell vele számolni. A bőrfelületen helyi érzéstelenítést végzek.

Hívj most és jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!
06-30/9158-623

Minden megkezdett 30 perc 15.000Ft (melybe beletartozik az előkészítés, érzéstelenítés is). Minden esetben előzetes konzultáció alkalmával tudok egy körülbelüli, előzetes árajánlatot adni. (Pl. fülek előtti hegvonal eltüntetése camouflage színekkel 1,5ó./ alkalom. Mellbimbó tetoválása: kb. 2,5-3 ó. /alkalom.)

Szolgáltatás neve Idő Ár(Ft.)

Plasztikai és egyéb műtétek hegeinek tetoválása 150' 15.000 Ft / 30 perc

Orvosi sminktetoválás

Szolgáltatás neve Idő Ár (Ft)
Plasztikai és egyéb műtétek hegeinek tetoválása 150' 19.000 Ft / 30 perc

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!