Amire a legbüszkébbek vagyunk

Tekintse meg a Long-Time-Liner eljárással elért legszebb sikereinket, melyek biztosítják meglévő és leendő kozmetikus partnereinket, vendégeinket egyedülálló professzionalitásunkról.

Yuhuuu! 8. alkalommal is a legjobb sminktetoválás!

Yuhuuu! 8. alkalommal is a legjobb sminktetoválás!A rangos németországi Beauty Forum díjátadón 2014-ben ismét 1.helyezést ért el a Long-Time-Liner sminktetoválás. A szakma 2007-től minden évben, immár 8. alkalommal ítéli a trófeát a müncheni vállalatnak. A kitüntetés valódi értéke abban rejlik, hogy az elégedettségi kérdőív kitöltésével a kozmetikusok, és a vendégeink is maximális pontszámmal illették a Long-Time-Liner sminktetováló gépet, a festékeket és szolgáltatásokat egyaránt. Az anyacég képviseletében Waltrud Kuffner megköszönte a Long-Time-Liner sminktetoválók elkötelezettségét, és sikeres új esztendőt kívánt mindenkinek! A Kalcsu Cosmetics csapata nevében mindannyian nagyon büszkék vagyunk a Long-Time-Liner sminktetoválás nemzetközi és magyarországi sikertörténetére! Köszönjük kedves kozmetikus partnereinknek, hogy csatlakoztak hozzánk!

Beauty Award 2008-2009

Beauty Award 2008-2009ISMÉT ELSŐ! Első a sminktetováló eljárások között! A németországi kozmetikusok körében végzett széleskörű megkérdezések alapján ismét az első sminktetováló eljárás: Long-Time-Liner®

Beauty Award 2007-2008

Beauty Award 2007-2008Első a sminktetováló eljárások között! A németországi kozmetikusok körében végzett széleskörű megkérdezések alapján az első sminktetováló eljárás: Long-Time-Liner®

2007 – Az alapítók Kalcsu Katit egyedülálló kitüntetésben részesítik

Szakmai munkájának és a sminktetoválás népszerűsítésében játszott szerepének elismeréseként 2007-ben Mrs. Waltraud Kuffner, a Long – Time - Liner® Gmbh. alapítója Kalcsu Katit egyedülálló kitüntetésben részesíti. Long-Time-Liner® Arany Kezelőfej.
2007 – Az alapítók Kalcsu Katit egyedülálló kitüntetésben részesítik

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!