Képgaléria

Feltöltés alatt

Előtte Utána

Íme itt a péda, hogy a szőke szemöldök szálakhoz is találunk megfelelő, természetes hatású sminktetováló festéket. Szálazott szemöldök tetoválás, és felső-alsó szemhéjtetoválás.

Előtte Utána

Szálazott szemöldök tetoválás és szájkontúrtetoválás Long-Time-Liner technikával.

Előtte Utána

Részleges szemöldök tetoválás, amit akkor ajánlok ha a szemöldöködnek csakis a vége hiányzik... Long-Time-Liner sminktetoválás Szeged.

Előtte Utána

A képeken alsó-felső szemhéjtetoválást és rúzsozott hatású ajaktetoválást láthatsz Long-Time-Liner technikával.

Előtte Utána

Elrontott sminktetoválás javítása: 1. kép: A vendég egy barnásszürke szájtetoválással keresett meg, ami egy aszimmetrikus kontúr volt, amit satírozni is próbáltak. Elmondta, hogy sajnos Ő is az olcsóbb módszert választotta, mert nem szánt annyi pénzt ajaktetoválásra… 2. kép: Első lépésként rajzoltam egy szimmetrikus, számára ideális formát, majd az elrontott tetoválást fedtem speciális camouflage színnel.

Előtte Utána

Elrontott sminktetoválás javítása: 1. kép: Camouflage vagy elfedő sminktetováló technika, ezt akkor alkalmazom, ha egy régi foltos tetoválást akarok eltünteti, halványítani, hogy az új sminktetoválás színe, formája tökéletesebb lehessen. 2. kép: A kép közvetlenül tetoválás után készült, mely során fél vagy „lágysatírozási” technikával készítettem el az ajaktetoválást.

Előtte Utána

Alsó és felső szemhéj tetoválás képek.

Előtte Utána

Long-Time-Liner szemhéj tetoválás. Berényi Zsuzsa sminktetoválás, Szeged.

Előtte Utána

Szájtetoválás teljes ajaksatírozással. A kép közvetlenül a sminktetoválás után készült.

Előtte Utána

Orvosi tetoválás. 1. kép: Egy mellkisebbítő műtét után a műtéti heg szétnyílt majd csúnyán, aszimmetrikusan gyógyult. A mellbimbók a végleges gyógyulás után különböző magasságban állnak és határozatlan szélük körül a szétnyílt területen pedig fényes, hófehér heg alakult ki. 2. kép:Első lépésként látványában igyekeztem a két bimbóudvart a mellbimbókkal együtt kialakítani és elkészítettem rekonstrukciós tetoválásukat.

Előtte Utána

Orvosi tetoválás. 1. kép:A mellbimbó korrekciója után készült. A páciens nagyon elégedett volt, de miután határozottá vált a tetoválás után a mellbimbó, még jobban zavarta a hófehéren világító terület. 2. kép: A bimbóudvar gyógyulása után belevágtunk a terület bőrszínnel történő camouflage vagyis elfedő tetoválásába, melyről a kép a 3. befejező kezelés előtt készült.

Előtte Utána

Rúzsozott hatású teljes ajaksatírozás, mellyel megnagyobbítottam ezt az ajkat. Long-Time-Liner Elite Sminktetoválás, Szeged

Előtte Utána

Szálazott szemöldök tetoválással, a forma precíz kialakításával bárki könnyen kiszedheti tökéletesre a rendezetlen szemöldökét.

Előtte Utána

Szálazott szemöldök tetoválással alakítottam ki egy határozottabb, szépen ívelő szemöldököt.

Előtte Utána

A kor előrehaladtával határozatlaná válik a szájkontúr, az ajak elveszti élénk színét, teljes ajaksatírozzással külön kontúr nélkül is visszaadható a száj határozott széle és színe. Berényi Zsuzsa sminktetoválás, Szeged. Long-Time-Liner Elite Csapat

Előtte Utána

Az eredeti, kissé kerek és vékonyra szedett szemöldökből szálazott szemöldök tetoválással egy ívesebb, vastagabb szemöldök született, mely itt még kissé sötét, hiszen a kép közvetlenül tetoválás után készült.

Előtte Utána

Szálazott szemöldök tetoválás...

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!