Szemöldök tetoválás

Mit kell tudni a szemöldök tetoválásról?Long-Time-Liner

A szemöldök talán az egyik legproblémásabb "testrészünk"! A sok szedés, esetleg baleset vagy éppen a születési adottságok miatt ápolásra, formázásra szorul. A festés csak rövid időre nyújt megoldást, hiszen a szemöldök szőrszálainak élettartama mindössze négy hét.

Tény, ha arcunkról hiányzik a szemöldök, furcsa, elmosódott lesz a szemkörnyéke és „bábszerűvé” válhat arcunk. Szeretem, ha a Vendégek a szemöldök tetoválás korrekciójánál azt mondják, hogy észre sem vették a tetoválást az ismerősök csak azt kérdezték: Új szemüveged van? Kozmetikusnál voltál?

Ezért ajánlom sminktetoválói pályám kezdete óta mindenkinek a szálazott, természetes hatású szemöldök tetoválást.

Az előrajzolás előtt a szemöldök szálakat nem távolítom el teljesen, csak formára igazítom és legfeljebb a hosszából vágok le, ha szükséges. Veled együtt alakítom ki a legideálisabb formát, kiválasztjuk a megfelelő színárnyalatot. Választhatsz satírozott szemöldök tetoválás és szálazott technika között, lehetőség van „részleges” szemöldök tetoválást készíteni, ezt azoknak ajánlom, akiknek esetleg nem látszik jól vagy nincs is meg a szemöldökük vége ilyenkor kizárólag a hiányos részt pigmentálom meg apró mikroszálakkal.

A szemöldök tetoválása inkább kellemetlen, mint fájdalmas, de van lehetőség helyi érzéstelenítésre a kezelés alatt. Közvetlen szemöldök tetoválás után és még kb. 8-10 napig intenzívebb a színhatás, mintha frissen festették volna a szemöldököd. Utóápolásról részletes tájékoztatást kapsz.

Hívj most és jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!

06-30/9158-623

KÉPGALÉRIA: Klikk ide!

Minden sminktetoválás tartalmaz 3 hónapon belül 1 díjmentes korrekciót.

Szemöldök

Szolgáltatás neve Idő Ár (Ft)
Szemöldök tetoválás (satírozva, szálazva) 150' 38.000
Fedőszín pigmentálása - (elrontott tetoválások korrigálása) 60' 15.000 / alkalom

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!