Ajaksatírozás

 

Long-Time-Liner

1997 óta készítek teljes ajaksatírozásokat kontúrral vagy anélkül, szerencsére a vendégeim hallgattak rám és a szájtetoválásnak mindig is ezt a természetesebb módját választották. Nézzük, hányféleképpen lehet a szájtetoválást elkészíteni:

 

 

Sokan tanácstalanok mit is válasszanak és mi a különbség az egyes szájtetoválások között.

A szájkontúrt kizárólag azoknak javaslom, akik elégedettek a természet adta szájformájukkal és szájszínükkel azonos árnyalatot választanának. Manapság nem divatos, mert mindenképpen látszik, hogy tetoválva van és most a „természetes” tetoválások a népszerűbbek. Természetesen a szájtetoválásra is ez érvényes.

 

A félsatírozást vagy lágysatírozást olyan eseteknél ideális, ahol valaki szeretné a szája formáját enyhén korrigálni, esetleg kissé megnagyítani. A lágysatírozás is akkor mutat szépen, „természetesen” ha az ajkad színével közel azonos árnyalatot választasz, ellenkező esetben egy intenzív szín tűnhet úgy, mint egy túl vastag szájkontúr tetoválás.

Tanács: ha túl vékony az ajkad mindenképpen a teljes ajaksatírozáson (szájtetoválás) gondolkozz, mert egy vékony ajak fele lágyan satírozva csalódást is okozhat.

 

A teljes ajaksatírozás a legnépszerűbb és legtöbbet kért szájtetoválás. Ezzel a technikával tudom a legtöbbet kihozni az ajkaidból, bátrabban nagyítható, formailag teljesen korrigálható és bármilyen színárnyalatot választhatsz, hiszen a teljes felület besatírozásával rúzsozott hatású ajkakat kapsz.

Több, mit 12 év sminktetoválás után és többféle géppel dolgozva azt tapasztaltam, hogy a Long-Time-Liner géppel készített szájsatírozással lesz tökéletesen egyenletes színű az elkészült szájtetoválás.

 

Hívj most és jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!

06-30/9158-623

 

KÉPGALÉRIA: Klikk ide!

 

Minden sminktetoválás tartalmaz 3 hónapon belül 1 díjmentes korrekciót.

Ajaksatírozás

Szolgáltatás neve Idő Ár (Ft)
Ajakkontúr vonal 90' 38.000
Ajaksatírozás - lágysatírozás 120' 76.000
Teljes ajaksatírozás - (rúzsozott hatású szájtetoválás) 150' 106.000
Fedőszín pigmentálása - (elrontott tetoválások korrigálása) 60' 15.000 / alkalom

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!