Szemhéj tetoválás

Már csak a szemhéj tetoválásod hiányzik?Long-Time-Liner

Sok Vendégem gondolkodás és félelem nélkül csináltat sminktetoválást, kivéve a szemhéját… Pedig amikor tükörbe néz mindig megállapítja, de jó lenne…És akkor eljön a pillanat felhív és beiratkozik a lehető leghamarabbi időpontra, hogy megcsináljam a szemhéj tetoválását.

Szerencsére a legtöbben „kellemesen” csalódnak, igen a szemhéj tetoválás jár némi fájdalommal, de remek érzéstelenítővel és a gyors, határozott kezeléssel gyorsan túl vagy az egészen és legtöbben azt mondják: hát én rosszabbra számítottam…

Minden szemhéj tetoválás alapja a szempillasűrítés, ami nem más, mint a szempillák közti terület precíz kitöltése pigmentekkel, így amikor kinyitod a szemed nem lesz foltos és világos a szempillák közti terület. Ezt követi egy szépen Veled együtt megrajzolt szemkontúr a számodra legideálisabb ívben és vastagságban.

Néha megkeresnek azzal, hogy csak az alsó szemhéjukat szeretnék tetováltatni, ilyenkor mindig kérem, hogy jöjjön el egy személyes konzultációra, ahol megrajzolva megmutatom, miért nem ajánlom, és miért nem készítek csak alsó szemhéj tetoválást.

Szemhéj tetoválás után a szemhéj duzzadt, mely másnap reggel is látható, de a látást nem akadályozza. Olyan mintha kisírtad volna a szemed. Utóápoláshoz ellátlak tanácsokkal. Ha kontaktlencsét viselsz, tetoválás előtt 24 órával már ne tedd be és hozz magaddal szemüveget! Szempillafestés max. 72 órával előtte csináltass, de tetoválás után 4-5 hétig tilos!

Hívj most és jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!

06-30/9158-623

KÉPGALÉRIA: Klikk ide!

Minden sminktetoválás tartalmaz 3 hónapon belül 1 díjmentes korrekciót.

Szemhéj

Szolgáltatás neve Idő Ár (Ft)
Szemhéj tetoválás vékony kontúrvonal - (Szempillasűrítés + vékony kontúrvonal a szempillák felett) 120' 40.000
Vastag kontúrvonal - (Szempillasűrítés + vastag kontúrvonal a szempillák felett) 150' 48.000
Alsó szemhéj tetoválás 30' 18.000
Fedőszín pigmentálása - (elrontott tetoválások korrigálása) 60' 15.000 / alkalom

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!