Elite Sminktetováló vagyok

 

Berényi Zsuzsa sminktetoválás

Minden sminktetováláshoz úgy fogok hozzá, mintha először csinálnám, maximális odafigyeléssel és szakmai alázattal.


1996-ban egy nyaraláson találkoztam először „élőben” sminktetoválással, nagyon tetszett, hogy nem ázik le, és milyen szépen kiemeli viselőjének ajkát, szemét, szemöldökét.

 

A kozmetikus is ott nyaralt, aki készítette a sminktetoválásokat, a találkozásból barátság lett, majd 1997-ben elvégeztem nála egy sminktetováló tanfolyamot, ahol kiváló alapokat kaptam. Munkámhoz nagy segítség, hogy eredeti szakmám grafikus, így a pontosság, precizitás és a színek használata nem jelent problémát.

 

 

Saját kozmetikusom mellett kezdtem el a sminktetoválást, majd egyre több szalonba hívtak Szegeden és környékén és így már el is indult a mobil sminktetoválás. Bevallom az indulás nem volt zökkenőmentes, hiszen ekkor még sokan fekete szemöldököt és „csokis szájkontúrokat” készítettek, így nehéz volt betörni a szálazott szemöldök tetoválással és a teljes ajaksatírozással, nem volt könnyű elhitetni, hogy egy sminktetoválás lehet szép és természetes hatású is.

Egyre többen ajánlottak egymásnak és sok kozmetikus küldött hozzám vendéget kozmetikai tetoválásra, így eljött a pillanat és „muszáj” volt kozmetikus iskolába mennem, de gondoltam a sminktetoválásért mindent…majd beleszeretem a kozmetikába is.

 

Az évek alatt többféle egyre jobb tetováló géppel dolgoztam, de ha bármikor igazán szép ajaksatírozással, szájtetoválással találkoztam biztos, hogy Long-Time-Liner géppel készült, így 2004-ben belevágtam és az óta használom a Long-Time-Liner rendszert, magam és vendégeim nagy megelégedésére.

 

Ha bármilyen sminktetoválással vagy orvosi tetoválással (műtéti heg, vitiligo, stb.) kapcsolatos kérdésed van, írj vagy keress meg telefonon és jelentkezz be egy ingyenes, személyes konzultációra! >> kérdezz -felelek

 

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!