A kivörösödött szemöldöktetoválás

Sokan keresnek meg ezzel a problémával, de azt kell mondanom ez nem feltétlenül a sminktetováló hibája. De ez már igen, hogy nem hívta fel a figyelmed erre a végkifejletre is, és nem magyarázta el, milyen lehetőségeid vannak, ha a kivörösödés mégis bekövetkezne.

Ha valaki hozzám jön el szemöldök tetoválásra, az első dolgok között van, amire felhívom a figyelmét, hogy egy idő után kivörösödhet a tetoválása.


Miért is van ez?

Mert minden barna tartalmaz vörös pigmenteket, a meleg barnák pedig még többet + ehhez adódik a bőrünk tónusa, ami szintén tartalmaz több-kevesebb piros festéket.
Gondolj csak arra, hogy sok mindenkinek a barna hajfestékektől vöröses árnyalatú lesz a haja, és megy is reklamálni a fodrászhoz, hogy ő bizony nem vörös akart lenni…
Már a színválasztásnál törekedni kell arra, hogy kevésbé meleg árnyalatot válasz, de ha mégse tetszene a „szürkésebb”, hidegebb barna tónus számolj azzal, hogy nem 2-3 év után kell korrigálni, felújítani a szemöldöktetoválásod, hanem akár már 1,5 év múlva. Ilyenkor speciális festékkel és technikával kell megdolgozni a területet, hogy újra szép barna szemöldököt hordhass.
A lényeg, ha nem akarsz, nem kell vörös szemöldök tetoválással élned, a megoldás adott csak élned kell vele!

Cimkék: Szemöldöktetoválás

© 2009 Paloma. Minden jog fenntartva!